Pravila o privatnosti

Ko smo mi?

Naš sajt je: https://gladic.rs.

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i string korisničkog agenta pretraživača kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizovani string kreiran od vaše adrese e-pošte (koji se naziva i heš) može biti dostavljen Gravatar servisu da se vidi da li ga koristite.

Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti opisuje na koji način naš sajt prikuplja, koristi, održava i otkriva informacije prikupljene od korisnika (svaki korisnik se zove „Korisnik“) na stranici gladic.rs. Ova Izjava o privatnosti se primjenjuje na Stranicu i na sve proizvode i usluge koje nudi ovaj sajt.

Privatnost

Možemo prikupljati privatne informacije od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada Korisnici posete našu stranicu, registriju se na stranici, naruče proizvod, pretplate se na newsletter, ispune obrazac i u vezi s drugim aktivnostima, uslugama, značajkama ili resursima koje smo dostupni na našoj stranici. Po potrebi, Korisnici mogu biti traženi da dostave ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj i informacije o kreditnoj kartici. Prikupljat ćemo privatne informacije od korisnika samo ako nam ih dobrovoljno dostave. Korisnici uvek mogu odbiti dati lične informacije, osim ako to može sprečiti učešće u nekim aktivnostima vezanim za Stranicu.

Informacije koje ne otkrivaju identitet

Možemo prikupljati informacije koje ne otkrivaju identitet o korisnicima kad god korisnici interagiraju sa našom Stranicom. Informacije koje ne otkrivaju identitet mogu uključivati ime preglednika, vrstu računara i tehničke informacije o načinima povezivanja korisnika na našu Stranicu, kao što su operacijski sistem i provajder internetskih usluga koje se koriste i druge slične informacije.

Kolačići

Naša Stranica može koristiti „kolačiće“ za poboljšanje korisničkog iskustva. Preglednik korisnika postavlja kolačiće na tvrdi disk za održavanje evidencije i ponekad za praćenje informacija o korisnicima. Korisnici mogu odabrati postaviti preglednik da odbije kolačiće ili da ih upozori kada se kolačići šalju. Ako to učine, napomena da neke delove Stranice možda neće funkcionisati pravilno.

Kako koristimo prikupljene informacije

Auto Servis može prikupljati i koristiti lične informacije korisnika za sledeće svrhe:

  • Poboljšati korisničko iskustvo
  • Personalizovati korisničko iskustvo
  • Obraditi porudžbine i transakcije
  • Poslati periodične e-mailove o našim proizvodima i uslugama
  • Odgovoriti na upite, pitanja i zahteve za podrškom korisnika

Kako štitimo vaše informacije

Auto Servis preduzima prikladne mere opreza, uključujući administrativne, tehničke i fizičke mere, kako bi zaštitio lične informacije koje prikuplja od gubitka, zloupotrebe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, promene ili uništavanja. Onaj koji pokuša nešto od navedenog svestan je da je načinio krivično delo za koje će biti gonjen prijavom našeg sistema administratoru koji će dalju obradu proslediti nadležnim organima.

Razmena ličnih informacija

Auto Servis ne prodaje, ne trguje ili na drugi način ne prenosi lične informacije korisnika trećim stranama, osim ako nam korisnik da izričitu saglasnost za to, ili ako je to zahtevano zakonom.

Promene ove Izjave o privatnosti

Gladić glass service ima pravo ažurirati ovu Izjavu o privatnosti u bilo koje vreme. Kada se to dogodi, revizirana verzija će biti dostupna na Stranici. Korisnici su odgovorni za redovno proveravanje ove Izjave o privatnosti kako bi bili upoznati s bilo kakvim promenama.

Prihvaćanje ovih uslova

Korištenjem ove Stranice, Korisnik prihvaća ovu Izjavu o privatnosti. Ako se ne slažete s ovom Izjavom o privatnosti, nemojte koristiti našu Stranicu. Vaša daljnja upotreba Stranice nakon objavljivanja promena ove Izjave o privatnosti smatra se vašim prihvaćanjem tih promena.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovom Izjavom o privatnosti, praksama ove Stranice ili vašim odnosima s ovom Stranicom, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na nemanja@gladic.rs