Priprema pred tehnički pregled

Šta? Kako?

Priprema

Od 05.07.2021. godine na snagu je stupio novi Pravilnik o tehničkom pregledu. Po kom se proces tehničkog pregleda snima i kontrolori rade pregled prema tačno utvrđenom rasporedu.

Pred vama su provere koje se obavljaju pre odlaska na tehnički pregled vozila. 

Provera svetlosne signalizacije

Pregleda se kompletna svetlosna signalizacija, kratko, dugačko, pozicije, svetla za maglu, osvetljenje registarske tablice, kadiopteri, perači farova itd.

Naša provera

Proveravamo sve sijalice, ako slabo svetle ili su neispravne vršimo njihovu zamenu. Ukoliko je kadiopteri oštećen, poručujemo novi. U slučaju da posedujete perače farova, vršimo zamenu ili popravku ukoliko je sistem neispravan.

Provera pojasa, brisača i prskalica

Na tehničkom pregledu vrše proveru pojaseva u vozilu, prednjih brisača, prskalica i njihove funkcije.

Naša priprema

U slučaju da su vam metlice brisača oštećene, vršimo zamenu novim setom koji sadrži prednje i zadnje metlice. U slučaju da su vam pumpe ili motori neispravni od sistema za čišćenje vetrobranskih stakala, vršimo servis i zamenu sa originalnim delovima. Dopunjujemo tečnost. Vršimo zamenu pojasa ako je neispravan.

Provera brava i podizača stakala

Proveravaju se sva vrata da li se pravilno mogu zatvoriti i otvoriti, hauba i gepek. Proverava se centralno zaključavanje ukoliko postoji.

Naš rad

U slučaju da su vrata oštećena i ako je mehanički kvar onda je moguće da se problem reši kod nas. U slučaju da je karoserijski ili limarski, sarađujemo sa profesionalnim auto limarima koji će otkloniti problem. Što isto važi i za autoelektriku.

Provera stakala

Proverava se ispravnost stakala, kako bočnih tako i prednjeg i zadnjeg stakla. Na staklima ne sme biti oštećenja u vidu pukotina, udaraca kamena (vidljivih naprsnuća). Pored toga ispituje se ispravnost retrovizora.

Naša provera

U slučaju da postoje oštećenja na staklima, vršimo reparaciju stakla samo onda ako je to izvodivo. U suprotnom predlažemo vam zamenu stakla u originalu ili vrhunskoj - kvalitetnoj zameni. Ako je oštećen retrovizor mehanički, fali vam poklopac ili je polomljeno ogledalo, poručujemo originalne delove i zamenjujemo.

Provera kontrolne table

Proverava se da li na kontrolnoj tabli svetli neka greška. Pored toga proveravaju se pneumatici i sistem kočenja, tj. pomoćna i radna kočnica.

Naša kontrola

U slučaju da na vašoj kontrolnoj tabli svetli neka greška, naš tim će sa profesionalnom dijagnostikom utvrditi uzrok greške i otkloniti eventualni kvar. Provera i zamena ako je to slučaj diskova, pločica,senzora i sajli u sistemu za kočenje.

Provera dodatne opreme

Proverava se rezervni točak ili set za reparaciju, trougao, uže ili poluga za vuču, komplet prve pomoći (datum važenja),
OBD konektor, dodatni kabel (ukoliko ste uradili izmeštanje OBD-a na vozilu), sve neophodne atest ako ste postavljali kuku za vuču, zatamljivali stakla ili ugrađivali gas.

Naš pregled

Ako se desi da vam je set za reparaciju neispravan ili potrošen, mogućnost nabavke zamene u originalu ili prvoklasne zamene.

Naš savet je da vozilo operete detaljno pre odlaska na tehnički pregled. Ako se odlučite za naše usluge kontrole i podešavanja, zamene, servisa i slično, potrebno je da se najavite nekoliko nedelja ranije pre tehničkog pregleda, NEMOJTE ČEKATI ZADNJI DAN pred tehnički.

Sigurno do tehničkog pregleda

Nemojte čekati poslednjih nedelju dana pred tehnički pregled. Znate i sami da morate zakazati termin za tehnički pregled, isto tako i kod nas morate da dogovorite termin!

Zašto baš mi?

Kada je u pitanju servisiranje vašeg automobila, izbor je obično velik i može biti teško odlučiti koji je servis najbolji za vas i vaš automobil. Međutim, mi smatramo da postoji nekoliko razloga zašto biste trebali izabrati upravo nas. Prvo, imamo stručan i iskusan tim mehaničara koji su u stanju da reše bilo kakav problem sa vašim vozilom. Svaki od naših mehaničara ima godine iskustva u ovoj industriji, što znači da možete biti sigurni da će vaš automobil biti u dobrim rukama.
Kvalitet
70 %
Originalni delovi
45 %
Zadovoljni klijenti
1 %

Nadamo se da smo vam dali dovoljno razloga da izaberete naš servis automobila. Uveravamo vas da ćemo se brinuti o vašem automobilu kao da je naš i da ćemo vam pružiti kvalitetnu uslugu koja će vas u potpunosti zadovoljiti.

Vesti

Najčitaniji članci

  • All Post
  • Automobili
Kupiti Hibridno vozila da ili ne?

март 18, 2023/

Hibridna vozila su sve popularnija opcija među vozačima širom sveta. Hibridna vozila kombinuju benzinski ili dizel motor sa elektromotorom koji napaja baterije, što omogućava veću efikasnost i ekonomičnost u potrošnji…

Održavanje automatskog menjača!

март 18, 2023/

Automatski menjači postaju sve češći u savremenim vozilima. Praktični su i olakšavaju vožnju, ali zahtevaju posebno održavanje. Redovno održavanje automatskog menjača je ključno za produženje njegovog životnog veka i izbegavanje…


Warning: Undefined property: stdClass::$data in /home/gladicrsrs/public_html/wp-content/plugins/royal-elementor-addons/modules/instagram-feed/widgets/wpr-instagram-feed.php on line 4894

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gladicrsrs/public_html/wp-content/plugins/royal-elementor-addons/modules/instagram-feed/widgets/wpr-instagram-feed.php on line 5567