Naš Servis

Motor/Servis

Održavanje motora obuhvata zamenu ulja, filtera, svećica i svega što je ključno za dugovečnost i optimalne performanse motora. Servis motora sa druge strane, uključuje i kompleksnije popravke i dijagnostiku problema.

Servis menjača

Održavanje menjača, bilo da se radi o manuelnom ili automatskom, obuhvata redovnu zamenu ulja, filtera, kako bi se sprečilo habanje delova i održala efikasnost menjača. Dok servis menjača obuhvata složenije popravke, kao što su zamena kvačila, popravka sinhronizatora, zamena ležajeva itd.

Kočioni sistem

Održavanje kočionog sistema uključuje proveru kočionih pločica i zamenu kočionih tečnosti radi sprečavanja gubitka kočione sile, dok servis kočionog sistema uključuje kompleksnije popravke, kao što su zamena kočionih diskova, kalipera i pločica.

Zamena vetrobransko stakla

Zamena oštećenog vetrobranskog stakla na bilo kojem vozilu uključuje mogućnost odabira zamenskog stakla ili nabavku originalnog stakla, u zavisnosti od zahteva i mogućnosti kupca. U oba slučaja se koristi kvalitetno staklo koje odgovara dimenzijama i karakteristikama originalnog stakla, a zamena se vrši stručno i bezbedno.

Priprema pred tehnički pregled

Pregled vozila i priprema za tehnički pregled uključuje detaljnu proveru svih važnih delova vozila, uključujući kočioni sistem, vešanje, pneumatike i osvetljenje, kao i pravilno podešavanje svih parametara kako bi se osigurala ispravnost i sigurnost vozila. Ovakav pregled i priprema mogu pomoći u otkrivanju eventualnih problema i osigurati uspešan prolazak tehničkog pregleda, kao i sigurnu vožnju na putevima.

Dijagnostika vozila

Dijagnostika za vozila obuhvata upotrebu specijalnih uređaja i softvera radi identifikovanja problema sa motorom, menjačem, elektronikom, kočionim sistemom i drugim delovima vozila. Ova tehnologija omogućava preciznu dijagnostiku problema i brzu popravku, što dovodi do optimalne performanse vozila i smanjenja troškova održavanja.

Kako mi poslujemo?

Naš servis vozila se trudi da stvori pozitivan odnos sa klijentima kroz otvorenu i redovnu komunikaciju, omogućavanje fleksibilnih termina za zakazivanje, kao i kvalitetan i pouzdan rad koji dovodi do visokog nivoa zadovoljstva klijenata.

#1

Zakazivanje termina

Zakazivanje termina za servisiranje vozila kod nas je jednostavno i brzo, možete nas kontaktirati telefonom ili online, a naši stručni tehničari će Vam pomoći da odaberete odgovarajući termin u skladu sa Vašim potrebama i rasporedom.

#2

Dijagnostika problema/odabir servisa

Naši iskusni tehničari vrše detaljnu dijagnostiku problema sa Vašim vozilom i preporučuju odgovarajući vid servisiranja. Koristeći najsavremeniju opremu, brzo i precizno dijagnostikuju probleme sa motorom, menjačem, kočionim sistemom, elektronikom i drugim delovima vozila, kako bi se problem rešio u najkraćem roku i sa što manje troškova.

#3

Potvrda o izvođenju radova

Pre početka radova na Vašem vozilu, naši tehničari će Vam dati detaljan opis radova koji su neophodni, kao i njihovu procenu trajanja i cenu. Nakon Vašeg odobrenja, pristupamo obavljanju radova kako bismo Vaše vozilo vratili u optimalno stanje i osigurali Vam bezbednost u saobraćaju.

#4

Preuzimanje vozila

Nakon obavljenih radova na Vašem vozilu, naši tehničari će Vam dati detaljan izveštaj o obavljenim radovima, popuniti Vašu servisnu knjižicu i pružiti Vam savete za dalje održavanje vozila. Nakon toga, možete preuzeti Vaše vozilo koje je spremno za sigurnu vožnju, uz izdavanje računa i naplatu koja je u skladu sa dogovorenom cenom.

Neki od komentara zadovoljnih klijenata

Rejting i komentare možete proveriti na našem Google profilu, u delu recenzije! Sve objave su realistične!

Nataša Ertl

Nemačka

„Sehr gute Meister,findet Lösung, Teile und repariert jeden Auto. Gute Preise“ „Veoma dobri majstori, pronalaze rešenje, delove i popravljaju svaki auto. Dobre cene.“

Lukač Franja

Srbija

„Sve probleme rešavaju u najkraćem mogućem roku, zaista dobar tim!“

Goran Popović

Srbija

„Odličan auto servis. Ljudi su vredni, imaju veliko znanje, pedantni su u svom poslu i nema dugog čekanja.“

Zakažite termin

Popunite formular i očekujte uskoro poziv ili odgovor! U svakom slučaju ako želite da nas pozovete to možete učiniti na 069 68 99 68.

Slanjem mojih podataka saglasan sam da budem kontaktiran.


Warning: Undefined property: stdClass::$data in /home/gladicrsrs/public_html/wp-content/plugins/royal-elementor-addons/modules/instagram-feed/widgets/wpr-instagram-feed.php on line 4897

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gladicrsrs/public_html/wp-content/plugins/royal-elementor-addons/modules/instagram-feed/widgets/wpr-instagram-feed.php on line 5557