Naš Servis

Motor/Servis

Održavanje motora obuhvata zamenu ulja, filtera, svećica i svega što je ključno za dugovečnost i optimalne performanse motora. Servis motora sa druge strane, uključuje i kompleksnije popravke i dijagnostiku problema.

Servis menjača

Održavanje menjača, bilo da se radi o manuelnom ili automatskom, obuhvata redovnu zamenu ulja, filtera, kako bi se sprečilo habanje delova i održala efikasnost menjača. Dok servis menjača obuhvata složenije popravke, kao što su zamena kvačila, popravka sinhronizatora, zamena ležajeva itd.

Kočioni sistem

Održavanje kočionog sistema uključuje proveru kočionih pločica i zamenu kočionih tečnosti radi sprečavanja gubitka kočione sile, dok servis kočionog sistema uključuje kompleksnije popravke, kao što su zamena kočionih diskova, kalipera i pločica.

Zamena vetrobransko stakla

Zamena oštećenog vetrobranskog stakla na bilo kojem vozilu uključuje mogućnost odabira zamenskog stakla ili nabavku originalnog stakla, u zavisnosti od zahteva i mogućnosti kupca. U oba slučaja se koristi kvalitetno staklo koje odgovara dimenzijama i karakteristikama originalnog stakla, a zamena se vrši stručno i bezbedno.

Priprema pred tehnički pregled

Pregled vozila i priprema za tehnički pregled uključuje detaljnu proveru svih važnih delova vozila, uključujući kočioni sistem, vešanje, pneumatike i osvetljenje, kao i pravilno podešavanje svih parametara kako bi se osigurala ispravnost i sigurnost vozila. Ovakav pregled i priprema mogu pomoći u otkrivanju eventualnih problema i osigurati uspešan prolazak tehničkog pregleda, kao i sigurnu vožnju na putevima.

Dijagnostika vozila

Dijagnostika za vozila obuhvata upotrebu specijalnih uređaja i softvera radi identifikovanja problema sa motorom, menjačem, elektronikom, kočionim sistemom i drugim delovima vozila. Ova tehnologija omogućava preciznu dijagnostiku problema i brzu popravku, što dovodi do optimalne performanse vozila i smanjenja troškova održavanja.

Kako mi poslujemo?

Naš servis vozila se trudi da stvori pozitivan odnos sa klijentima kroz otvorenu i redovnu komunikaciju, omogućavanje fleksibilnih termina za zakazivanje, kao i kvalitetan i pouzdan rad koji dovodi do visokog nivoa zadovoljstva klijenata.

#1

Zakazivanje termina

Zakazivanje termina za servisiranje vozila kod nas je jednostavno i brzo, možete nas kontaktirati telefonom ili online, a naši stručni tehničari će Vam pomoći da odaberete odgovarajući termin u skladu sa Vašim potrebama i rasporedom.

#2

Dijagnostika problema/odabir servisa

Naši iskusni tehničari vrše detaljnu dijagnostiku problema sa Vašim vozilom i preporučuju odgovarajući vid servisiranja. Koristeći najsavremeniju opremu, brzo i precizno dijagnostikuju probleme sa motorom, menjačem, kočionim sistemom, elektronikom i drugim delovima vozila, kako bi se problem rešio u najkraćem roku i sa što manje troškova.

#3

Potvrda o izvođenju radova

Pre početka radova na Vašem vozilu, naši tehničari će Vam dati detaljan opis radova koji su neophodni, kao i njihovu procenu trajanja i cenu. Nakon Vašeg odobrenja, pristupamo obavljanju radova kako bismo Vaše vozilo vratili u optimalno stanje i osigurali Vam bezbednost u saobraćaju.

#4

Preuzimanje vozila

Nakon obavljenih radova na Vašem vozilu, naši tehničari će Vam dati detaljan izveštaj o obavljenim radovima, popuniti Vašu servisnu knjižicu i pružiti Vam savete za dalje održavanje vozila. Nakon toga, možete preuzeti Vaše vozilo koje je spremno za sigurnu vožnju, uz izdavanje računa i naplatu koja je u skladu sa dogovorenom cenom.

Neki od komentara zadovoljnih klijenata

Rejting i komentare možete proveriti na našem Google profilu, u delu recenzije! Sve objave su realistične!

Nataša Ertl

Nemačka

„Sehr gute Meister,findet Lösung, Teile und repariert jeden Auto. Gute Preise“ „Veoma dobri majstori, pronalaze rešenje, delove i popravljaju svaki auto. Dobre cene.“

Lukač Franja

Srbija

„Sve probleme rešavaju u najkraćem mogućem roku, zaista dobar tim!“

Goran Popović

Srbija

„Odličan auto servis. Ljudi su vredni, imaju veliko znanje, pedantni su u svom poslu i nema dugog čekanja.“

Zakažite termin

Popunite formular i očekujte uskoro poziv ili odgovor! U svakom slučaju ako želite da nas pozovete to možete učiniti na 069 68 99 68.

Slanjem mojih podataka saglasan sam da budem kontaktiran.

September 27, 2023
September 23, 2023
September 20, 2023

Pratite nas

Pretplatite se na naše vesti i očekujte popuste na određene servise!
NOVO! NOVO! NOVO!
Izrada kodiranih ključeva i kartica!
Dezinfekcija i punjenje klima uređaja!

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.