Upoznajte naš servis

Servis motora
Profesionalni servis za Vaš motor
Priprema pred tehnički pregled
Osigurajte siguran prolazak, izbegnite probleme na tehničkom pregledu
Zamena vetrobranskog stakla
Zamenite oštećeno staklo sa originalom
Dijagnostika vozila
Precizna identifikacija problema u vašem vozilu

Mi smo visokokvalifikoni servis za vaša vozila

Kvalitet rada i bogato iskustvo u radu sa različitim markama vozila su ključni faktori koji određuju uspeh servisa automobila. Kao vlasnik servisa, naša stručnost i profesionalizam u radu sa vozilima može učiniti razliku između uspeha i neuspeha. U nastavku pročitajte više o našem servisu, koji vam može pružiti najbolju uslugu u oblasti održavanja i popravke vašeg vozila.

 

Naš servis automobila je osnovan sa ciljem da pruži visokokvalitetne usluge i da se fokusira na zadovoljstvo klijenata. Naš tim stručnjaka poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa različitim markama vozila, što nam omogućava da pružimo najbolje usluge našim klijentima.


Warning: Undefined property: stdClass::$data in /home/gladicrsrs/public_html/wp-content/plugins/royal-elementor-addons/modules/instagram-feed/widgets/wpr-instagram-feed.php on line 4894

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/gladicrsrs/public_html/wp-content/plugins/royal-elementor-addons/modules/instagram-feed/widgets/wpr-instagram-feed.php on line 5567

Profesionalni tim

Možete nam poveriti svoje vozilo

Godine iskustva
+ 0
Članovi tima
0
Sati održavanja
+ 0
Zadovoljnih korisnika
+ 0

Redovno održavajte vozilo

Kada je u pitanju održavanje vašeg vozila, mi smo vaš pouzdan partner. Naši stručnjaci su visoko obučeni i imaju iskustva u radu sa širokim spektrom vozila, što znači da možemo pružiti najbolju uslugu bez obzira na marku i model vašeg vozila. Bilo da je u pitanju redovni servis, zamena delova ili popravka kvarova, naši stručnjaci će se pobrinuti da vaše vozilo radi kao novo.

Jedna od prednosti našeg servisa je što koristimo najmoderniju opremu i tehnologiju, što nam omogućava da pružimo brzu i preciznu dijagnostiku i popravke. Naša oprema i alati su specijalizovani za različite marke vozila, što nam omogućava da efikasno radimo sa svakim vozilom.

Saveti našeg tima

Održavanje vašeg vozila je ključno za njegov dug vek trajanja i bezbednu vožnju. Naš tim stručnih mehaničara sastavio je nekoliko saveta kako da održite vaše vozilo u vrhunskom stanju:

  1. Redovno menjajte ulje i filtere: Redovna zamena ulja i filtera je ključna za produženje veka trajanja vašeg motora.

  2. Proveravajte tečnosti: Redovna provera nivoa tečnosti poput rashladne tečnosti, kočione tečnosti, ulja za menjač i drugih, može sprečiti mnoge neispravnosti i skupocene popravke.

  3. Proveravajte gume: Pravilno naduvane i uravnotežene gume produžuju životni vek pneumatika i poboljšavaju performanse vašeg vozila. Redovno proveravajte pritisak i proveravajte eventualne znakove oštećenja na gumama.

  4. Koristite originalne delove: Kada menjate delove na svom vozilu, uvek birajte originalne delove proizvođača vašeg vozila. To će vam pomoći da obezbedite najbolji kvalitet i dugotrajnost vašeg vozila.

Budite informisani

Naše poslednje vesti